CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut online   Înscriere online
CAR CFR susține producătorii agricoli

CAR CFR susține producătorii agricoli prin „Împrumutul ferm-antreprenorului” – pentru că știm prin câte greutăți trec micii producători agricoli, și știm că subvențiile pentru agricultură sunt destul de mici, de cele mai multe ori este foarte dificil să faci achiziții sau investiții, de aceea noi cei de la CAR CFR, din dorința de sprijini producătorii agricoli, am lansat un tip de împrumut cu dobândă avantajoasă, dedicat special acestei categorii. Așa că, dacă ești producător agricol/asociat într-o firmă cu profil agricol, te ajutăm cu împrumuturi flexibile, cu dobândă avantajoasă și perioadă de rambursare mare.

Ce este ÎMPRUMUTUL FERM – ANTREPRENORULUI?

Așa cum am spus anterior CAR CFR susține producătorii agricoli prin „Împrumutul ferm-antreprenorului” un tip de împrumut care se oferă membrilor CAR CFR care au un fond social de minimum 150 lei (fondul social se poate constitui și din împrumut) și care doresc ridicarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor de achiziții sau investiții în agricultură, dacă membrul CAR este producător agricol sau este asociat într-o microîntreprindere cu profil agricol.

Acest tip de împrumut se acordă în baza prezentării obligatorii a unor dovezi în acest sens (ex. dovada funcționării firmei/ certificatul de producător agricol, declarație pe proprie răspundere, planul de afaceri/plan de investiții, bilanțul contabil, facturi proforme, etc), la întocmirea cererii de împrumut.

  • PLAFON – 100 000 lei
  • DOBÂNDĂ – 11,9%/an
  • GARANȚII – fondul social, giranți și fonduri de garantare externe
  • MOD DE RAMBURSARE – rate lunare
  • PERIOADĂ DE RAMBURSARE – maximum 72 luni, în funcție de valoarea împrumutului
  • PERIOADĂ DE GRAȚIE – maximum 6 luni

Nu ezita și solicită Împrumutul FERM – ANTREPRENORULUI la CAR CFR!

Vezi AICI toate tipurile de împrumuturi pentru antreprenori, acordate de CAR CFR!

S-ar putea să te intereseze:

Masura 1 microgranturi 2021
Se relansează Măsura 1 Microgranturi pentru SRL, PFA, I.I, CMI

Scrie un comentariu

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com