CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut online   Înscriere online
Împrumutul micro-antreprenorului – împrumuturi pentru startup la CAR CFR

NOU! Împrumuturi pentru startup la CAR CFR

Ești antreprenor și vrei să îți deschizi o afacere, un startup? Sau ai deja o firmă dar este inactivă și te gândești să începi activitatea dar nu deții suficient capital? Știm cât de greu este pentru firmele noi să obțină un credit bancar, chiar dacă în ultimii ani băncile au relaxat oarecum creditarea firmelor noi, dar totuși șansele de a obține împrumuturi sunt destul de mic, și din dorința de a ajuta antreprenorii la început de drum am lansat Împrumutul micro-antreprenorului la CAR CFR pentru firme nou înființate (startup), o soluția ideală pentru demararea visului tău!

CAR CFR te ajută să pornești afacerea mult visată prin Împrumutul micro-antreprenorului! Din grija noastră permanentă pentru micii antreprenori, am lansat un nou tip de împrumuturi dedicate antreprenorilor, este vorba de fonduri rambursabile cu dobândă avantajoasă! Și dacă ești la început de drum, ți se potrivește perfect „Împrumutul micro-antreprenorului”!

Ce este „Împrumutul micro-antreprenorului”

Împrumutul micro-antreprenorului este un tip de împrumut pe care CAR CFR îl oferă membrilor care au un fond social de minimum 150 lei (fondul social se poate constitui și din împrumut) și care doresc ridicarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor privind deschiderea și/sau începerea activității unei microîntreprinderi în care membrul CAR va fi asociat. Acest tip de împrumut se acordă în baza prezentării obligatorii a unor dovezi în acest sens (ex. rezervarea denumirii, declarație de inactivitate, declarație pe proprie răspundere, planul de afaceri, etc), la întocmirea cererii de împrumut.

  • PLAFON – 50 000 lei,
  • DOBÂNDĂ – 11,9%/an
  • GARANȚII – fondul social, giranți și fonduri de garantare externe
  • MOD DE RAMBURSARE – rate lunare
  • PERIOADĂ DE RAMBURSARE – maximum 60 luni, în funcție de valoarea împrumutului
  • PERIOADĂ DE GRAȚIE – maximum 6 luni

Nu ezita și solicită Împrumutul micro-antreprenorului la CAR CFR!

Vezi AICI toate tipurile de împrumuturi pentru antreprenori, acordate de CAR CFR!

1 Comment

  1. […] Vezi detalii despre Împrumutul micro-antreprenorului” credite antreprenori, credite firme, imprumutul micro-antreprenorului, imprumuturi antreprenori, imprumuturi firme […]

Scrie un comentariu

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com