CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut online   Înscriere online

Bun venit!

Bine ați venit pe noua pagină a Asociației Casa de Ajutor Reciproc CFR – Casa Familiei Reunite!

Ne-am străduit să vă oferim o prezență îmbunătățită, mai plăcută vizual, un conținut mai bogat si o funcționalitate mai bună, mai ales pe dispozitivele mobile. Procesul de digitalizare al activității noastre nu se oprește aici, sunt în lucru noi funcții pe care dorim să le punem la dispoziția membrilor noștri. Dar deocamdată am pus accent pe oferirea tuturor facilităților cu care v-ați obișnuit pe vechiul site: consultarea informațiilor importante cum ar fi actele constitutive, oferta de servicii, noutățile si ofertele pe care le oferim periodic membrilor, locațiile și datele de contact pentru toate sediile noastre, actualizarea datelor personale și consultarea situației financiare de către membrii care s-au înregistrat pe site.

Conturile membrilor existente pe vechiul site au fost migrate și sunt disponibile fără schimbări majore, doar autentificarea în doi pași a fost temporar reconfigurată pentru toti utilizatorii prin mesaj pe e-mail. Rugam utilizatorii care foloseau o aplicație de autentificare să intre cu codul de autentificare primit pe e-mail, apoi pot configura din nou aplicația preferata prin meniul ”Modificare cont” din ”Contul meu”.

Dorim ca această pagină să fie un portal de legătură cu membrii CAR CFR, cu informații permanent proaspete și interesante. Sugestiile dumneavoastră sunt binevenite pe adresa it@carcfr.org.ro .

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com