CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  Acord ANAF   ACORD ANAF  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut   Înscriere

Împrumuturi cu dobândă avantajoasă

Generalități despre împrumuturile acordate de CAR CFR

NOU! La CAR CFR poți solicita și ÎMPRUMUTURI ONLINE!

CAR CFR împrumuturi cu dobândă avantajoasă – în vederea obţinerii unui împrumut la CAR CFR, solicitantul va depune la ghişeu, în format letric sau prin poștă electronică (email, whatsapp, etc.), în format electronic, în funcție de necesitate, următoarele categorii de documente: 

  • copii ale cărților de identitate ale împrumutatului și eventualilor coplătitori și/sau giranți;
  • adeverințe de venit, cupoane de pensie, alte dovezi ale veniturilor împrumutatului și eventualilor coplătitori și/sau giranți;
  • dovezi ale conturilor bancare în care să fie transferat împrumutul;
  • dovezi încheiate cu entități bancare pentru diferite debitări directe ale conturilor proprii ale împrumutatului, pentru rambursarea împrumutului;
  • alte documente în funcție de tipul de împrumut.

CAR CFR te ajută cu o gamă diversificată de împrumuturi adaptate nevoilor tale, împrumuturi flexibile, cu dobânzi avantajoase și cu o procedură de obținere simplă și rapidă, fără mari bătăi de cap, mai ales că la CAR CFR ai și opțiunea de a solicita un împrumut online, fără să mai pierzi timp deplasându-te până la una din sucursalele CAR CFR.  Așa cum spuneam, la CAR CFR, tipurile de împrumuturi sunt diversificate și putem enumera: împrumuturi tradiționale, împrumuturi opționale, împrumutul începătorului, împrumuturi pentru antreprenori, etc.

CAR CFR împrumuturi cu dobândă avantajoasă!

Nu mai sta pe gânduri și solicită un împrumut!

La CAR CFR poți solicita împrumuturi online!

ÎMPRUMUTURI TRADIȚIONALE

Împrumuturile tradiționale sunt împrumuturi care se acordă pe o perioadă de rambursare de maximum 7 ani.

ÎMPRUMUTURI OPȚIONALE

Dedicate unor probleme financiare personale ce nu suferă amânare. Aceste împrumuturi se acordă în limita fondului de lichidităţi al CAR.

ÎMPRUMUTUL ÎNCEPĂTORULUI

Dedicate unor probleme financiare personale ce nu suferă amânare. Aceste împrumuturi se acordă în limita fondului de lichidităţi al CAR.

ÎMPRUMUTURI ANTREPRENORI

Împrumuturi dedicate antreprenorilor, atât celor debutanți care doresc lansarea unei afaceri, cât și celor care dețin firme cu o anumită vechime pe piață.

VEZI DE UNDE POȚI LUA UN ÎMPRUMUT!

Care este cea mai apropiată sucursală de tine?

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com