CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut online   Înscriere online

Împrumuturi opționale

     Această categorie de împrumuturi se oferă membrilor care doresc ridicarea unor împrumuturi pentru rezolvarea unor probleme financiare personale ce nu suferă amânare. Aceste împrumuturi se acordă în limita fondului de lichidităţi al CAR. Astfel, în funcţie de perioada şi modul de rambursare a împrumutului, membrii pot să opteze pentru următoarele tipuri:

  • Împrumutul pentru formare profesională și educație – plafon maxim 4000 lei pe an

Se oferă membrilor care doresc ridicarea unui împrumut rapid, cu un cuantum mic, egal cu suma valorilor contractelor de formare profesională sau educație. 

   Ex la 1.000 lei împrumutați pe termen de 12 luni, rata lunară este de 89 lei și suma de rambursat este 1059 lei – DAE 11,46%.

  Dobândă de la 10,9% /AN

  • ÎMPRUMUTUL ÎNCEPĂTORULUI – plafon maxim 5000 lei pe an

Se oferă membrilor care doresc ridicarea unui împrumut rapid, cu un cuantun mic, dar de 10 ori fondul social și minimum 150 lei, fond care se poate constitui din împrumut, la ridicare. Acest tip de împrumut este primul împrumut ce îl poate accesa un membru după înscriere.

    Ex. la 1.000 lei împrumutați pe termen de 12 luni, rata lunară este de 89 lei și suma de rambursat este 1065 lei – DAE 12,57%.   

 Dobândă 11,9% /AN

  • Împrumuturile promoționale

Se acordă cu ocazia Paștelui, Crăciunului sau începerii școlii.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com