CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  Acord ANAF   ACORD ANAF  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut   Înscriere

Noaptea Muzeelor la sediul CAR CFR

Noaptea Muzeelor la CAR CFR

Noaptea Muzeelor la sediul CAR CFR ne dă ocazia să prezentăm publicului următoarele expoziții:

  • Expoziție de bancnote românești din 1920 până în prezent;
  • Expoziție de bancnote internaționale rare;
  • Expoziție de ceasuri Patent C.F.R. și alte mărci de ceasuri de colecție;
  • Expoziție de trenulețe și prezentarea dioramei cu trenulețe funcționale;
  • Expoziție documente, echipamente, film privind istoria Caselor de Ajutor Reciproc;
  • Expoziție panouri „Istoria Liniei ferate Bumbești – Livezeni”;
  • Activități interactive cu prezentarea de modalități de aplicare a instrumentelor digitale în operațiuni financiare ce au ca scop educația financiară.

„Muzeul nostru provizoriu” oferă o colecție completă de bancnote românești din perioada 1920-2024, care va atrage un public divers, de la familii cu copii la pasionații de istorie. Expozițiile temporare actuale, diorama de trenulețe, expoziția ceasurilor Patent CFR, cea despre istoria Caselor de Ajutor Reciproc și prezentarea istoriei Liniei Ferate Bumbești-Livezeni vor fi deosebit de interesante și relevante pentru publicul larg.

Expoziția de bancnote românești și diorama cu trenulețe funcționale sunt vizitate în prezent de persoane și grupuri de persoane interesate în timpul orelor de program de funcționare al organizației noastre.

Ne dorim ca evenimentele speciale organizate în cadrul Nopții Muzeelor să contribuie la o experiență memorabilă și interactivă pentru vizitatori.

Afișul evenimentului
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com