CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  Acord ANAF   ACORD ANAF  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut   Înscriere

Întrebari frecvente pentru ”contul meu”

Această pagină oferă răspunsuri la cele mai frecvent adresate întrebări legate de accesul membrilor la ”Contul meu”. Dacă problema dumneavoastră nu își găsește răspuns aici, vă rugăm să folosiți formularul de contact.

Orice vizitator al paginii CAR CFR poate crea un cont online, dar anumite funcții (cum ar fi vizualizarea situației financiare sau solicitarea de împrumuturi online) vor fi accesibile doar membrilor asociației noastre. Pentru crearea unui cont online veți accesa butonul ”Contul meu” din antetul paginii, apoi pe butonul ”Înregistrare” din interfața de autentificare.

pagina autentificare

 

Veți completa informațiile solicitate pe formular, veți stabili parola (minim 8 caractere, minim 1 litera mare/mica si minim o cifra) apoi veți apăsa butonul ”Înregistrare”. Pe contul de email indicat de dumneavoastră veți primi un mesaj cu un link de confirmare, accesarea acestuia va duce la definitivarea creării contului dumneavoastră. Atenție la adresa reala a expeditorului, pentru a evita încercările de fraudare!

Notă: În caz că nu găsiți mesajul de confirmare în Inbox-ul dumneavoastră, este posibil ca mesajul să fi ajuns in dosarul(folderul) Spam. În această situație vă rugăm să-l cautați în Spam, să-l marcați și să apăsați ”Not spam/Nu este spam” pentru a-l regăsi apoi în Inbox. Astfel linkul de activare va fi activ iar mesajele ulterioare de la noi nu vor mai fi trimise in Spam.

email in Spam

Pentru accesarea serviciilor online este obligatoriu să folosiși o adresa de email validă, la care aveți acces în timp real. Dacă sunteți deja membru al CAR CFR, vă rugăm să folosiți adresa anterior declarată, pentru că accesul la situația financiară este legat, din motive de securitate, de acest cont.

În caz că nu găsiți mesajul de confirmare/verificare în Inbox-ul dumneavoastră, este posibil ca acesta să fi ajuns in Spam. Vă rugăm să-l cautați în Spam, să-l marcați și să apăsați ”Not spam/Nu este spam” pentru a-l regăsi apoi în Inbox. Doar astfel linkul de activare (în cazul mesajelor de activare) va fi activ iar mesajele ulterioare de la noi nu vor mai fi trimise in Spam.

Contul pe site este creat atât pentru membrii Asociației Casa de Ajutor Reciproc CFR cât și pentru cei care încă nu sunt membri dar doresc să ni se alăture. De aceea la crearea contului se solicită un minim de informații.

Ulterior, pentru a putea să beneficiați de toate facilitățile oferite, trebuie să vă completați profilul cu câteva informații obligatorii, cum ar fi: codul numeric personal sau numărul de fisă CAR prin care se securizează accesul la informații cu caracter personal de care numai dumneavoastră ar trebui să beneficiați.

Vă recomandăm să actualizați și date informative ca numărul de telefon sau adresa de e-mail (ori de câte ori acestea se schimbă). Astfel ne dați posibilitatea să vă contactăm atunci când interesele dumneavoastră o cer.  Vizualizarea/editarea profilului de utilizator se face în sectiunea ”Contul meu” prin pagina ”Profil membru” din meniul lateral.

Actualizarea datelor din profil se face prin butonul ”Editează profil” din partea inferioară a paginii. Informațiile cu caracter personal vă vor apare doar in mod editare, tocmai pentru a le proteja de accesul neautorizat.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com