CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut online   Înscriere online

Cresc pensiile și alocațiile pentru copii din ianuarie 2022!

Cresc pensiile și alocațiile pentru copii începând cu 01 ianuarie 2022. De asemenea, se va majora și salariul minim pe economie, astfel salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată pentru anul 2022 va fi de 2.550 lei. Conform unei declarații din data de 24.12.2021 a ministrul muncii, Marius Budăi, deja se tipăresc taloanele cu aceste cuantumuri.

Taloanele de pensie aferente lunii ianuarie se tipăresc şi acestea conţin majorarea pensiei minime, a punctului de pensie, dar şi ajutorul pentru cei cu pensii mai mici de 1.600 de lei, a anunţat Marius Budăi. Deci, cresc pensiile și alocațiile pentru copii din ianuarie 2022!

”Ne ţinem de cuvânt! Acum, în Ajun de Crăciun, vreau să-i asigur pe părinţii şi bunicii noştri că, în luna ianuarie, pensiile se vor plăti la noile valori majorate.

„Se tipăresc taloanele de pensie aferente lunii ianuarie a anului 2022, care conţin mărirea pensiei minime, cu 25%, la 1.000 de lei, mărirea valorii punctului de pensie la 1.586 de lei, dar şi acordarea ajutorului financiar pentru seniorii României care au valoarea pensiei mai mică sau egală cu 1.600 de lei, până la concurenţa sumei de 2.200 de lei! a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că: Au fost stabilite următoarele elemente: va creşte pensia minimă de la 800 la 1.000 de lei, vor fi indexate pensiile cu 10%. Pentru cei care au un cuantum între 1.000 de lei şi 1.600 de lei se va acorda o indemnizaţie de 1.200 de lei la începutul anului viitor, doar pentru anul viitor. Cei care au pensie mai mare de 4.000 de lei nu vor mai fi scutiţi de plata CASS.

Astfel, pe lână faptul că cresc pensiile și alocațiile, unii pensionari vor primi mai puțini bani, mai exact cei care au pensii de peste 4000 de lei, pentru că de acum acestea vor fi impozitate.

De asemenea, se va acorda cea de a 13-a indemnizaţie pentru persoanele cu handicap.


Important! CAR CFR susține producătorii agricoli! Vezi detalii!

Scrie un comentariu

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com