CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut online   Înscriere online

Împrumutul Pluss – antreprenorului la CAR CFR

Împrumutul Pluss – antreprenorului la CAR CFR – fonduri pentru achiziții și investiții – ești antreprenor și ai o mică afacere? Ai nevoie de fonduri pentru achiziții, investiții sau capitalizare? CAR CFR te ajută să faci ceea ce ți-ai propus! Din grija noastră permanentă pentru micii antreprenori, am lansat un nou tip de împrumuturi dedicate antreprenorilor, este vorba de fonduri rambursabile cu dobândă avantajoasă! Pentru micro-întreprinderi se potrivește perfect „Împrumutul Pluss – antreprenorului”!

Ce este „Împrumutul Pluss – antreprenorului” și care sunt condițiile de accesare?

Împrumutul Pluss – antreprenorului este un tip de împrumut pe care CAR CFR îl oferă membrilor care au un fond social de minimum 150 lei (fondul social se poate constitui și din împrumut)și care doresc ridicarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor de achiziții, investiții sau capitalizare într-o microîntreprindere care: își desfășoară activitatea de minimum 6 luni, are între 1-9 angajați, o cifră de afaceri ≤ 2 mil. euro și unde membrul CAR CFR este asociat.

Cum se acordă, care sunt condițiile?

Împrumutul Pluss – antreprenorului la CAR CFR se acordă în baza prezentării obligatorii a unor dovezi în acest sens (ex. dovada funcționării firmei, declarație pe proprie răspundere, planul de afaceri, bilanțul contabil, facturi proforme, etc), la întocmirea cererii de împrumut.

  • PLAFON – 100 000 lei
  • DOBÂNDĂ – de la 14,9%/an
  • DAE – 15.96%
  • GARANȚII – fondul social, giranți și fonduri de garantare externe
  • MOD DE RAMBURSARE – rate lunare
  • PERIOADĂ DE RAMBURSARE –maximum 72 luni, în funcție de valoarea împrumutului
  • PERIOADĂ DE GRAȚIE – maximum 6 luni

La un împrumut de 10000 lei pe termen de 12 luni, rata lunară este de 903 lei și suma de rambursat este de 10820 lei.

Nu ezita și solicită un împrumut la CAR CFR!

Vezi AICI toate tipurile de împrumuturi pentru antreprenori, acordate de CAR CFR!


Citește și: Împrumuturi pentru firme nou înființate

Scrie un comentariu

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com