CAR CFR imprumuturi avantajoase   Plata online   ÎNSCRIERE ONLINE  CONTUL MEU   ÎMPRUMUT ONLINE   PLATA ONLINE IMPRUMUTURI ONLINE  Contul meu   Împrumut online   Înscriere online

Blog

NOU! CAR CFR a lansat împrumuturile pentru antreprenori

CAR CFR a lansat împrumuturile pentru antreprenori!

CAR CFR a lansat împrumuturile pentru antreprenori din dorința de a fi mereu alături de antreprenori și cu atât mai mult în această perioadă dificilă pentru mediul privat, venim în sprijinul mediului de afaceri cu lansarea unor noi tipuri de împrumuturi – împrumuturi pentru antreprenori, cu dobândă avantajoasă.

Aceste tipuri de împrumuturi sunt dedicate atât antreprenorilor debutanți care vor să își deschidă o mică afacere, cât și pentru cei care au firme cu o anumită vechime pe piață, având posibilitatea de a accesa fonduri pentru achiziții, investiții, capitalizare, etc, precum și pentru cei care doresc ridicarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor de achiziții sau investiții în agricultură, dacă membrul CAR CFR este producător agricol sau este asociat într-o microîntreprindere cu profil agricol. Iată care sunt cele trei opțiuni de fonduri rambursabile pentru antreprenori:

1. ÎMPRUMUTUL MICRO – ANTREPRENORULUI

Se oferă membrilor CAR CFR care au un fond social de minimum 150 lei (fondul social se poate constitui și din împrumut) și care doresc ridicarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor privind deschiderea și/sau începerea activității unei microîntreprinderi în care membrul CAR va fi asociat și care are cel puțin un angajat, dar nu mai mult de 9 angajați. Acest tip de împrumut se acordă în baza prezentării obligatorii a unor dovezi în acest sens (ex. rezervarea denumirii, declarație de inactivitate, declarație pe proprie răspundere, planul de afaceri, etc), la întocmirea cererii de împrumut.

Vezi detalii

2. ÎMPRUMUTUL PLUSS – ANTREPRENORULUI

Se oferă membrilor CAR CFR care au un fond social de minimum 150 lei (fondul social se poate constitui și din împrumut) și care doresc ridicarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor de achiziții, investiții sau capitalizare într-o microîntreprindere care: își desfășoară activitatea de minimum 6 luni, are între 1-9 angajați, o cifră de afaceri ≤2 mil. euro și unde membrul CAR este asociat. Acest tip de împrumut se acordă în baza prezentării obligatorii a unor dovezi în acest sens (ex. dovada funcționării firmei, declarație pe proprie răspundere, planul de afaceri, bilanțul contabil, facturi proforme, etc), la întocmirea cererii de împrumut.

Vezi detalii

3. ÎMPRUMUTUL FERM – ANTREPRENORULUI

Se oferă membrilor CAR CFR care au un fond social de minimum 150 lei (fondul social se poate constitui și din împrumut) și care doresc ridicarea unui împrumut pentru finanțarea cheltuielilor de achiziții sau investiții în agricultură, dacă membrul CAR este producător agricol sau este asociat într-o microîntreprindere cu profil agricol care are între 1-9 angajați și o cifră de afaceri ≤2 mil. euro. Acest tip de împrumut se acordă în baza prezentării obligatorii a unor dovezi în acest sens (ex. dovada funcționării firmei/ certificatul de producător agricol, declarație pe proprie răspundere, planul de afaceri/plan de investiții, bilanțul contabil, facturi proforme, etc), la întocmirea cererii de împrumut.

Vezi detalii

 

 

Scrie un comentariu

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com